Dakisolatie

Dakisolatie verhoogt het wooncomfort, het zorgt voor meer warmte in de winter en een koeler klimaat in de zomer. Goede dakisolatie bespaart op energiekosten. Het juiste moment om te isoleren is bij de vervanging van uw dak(bedekking). Bij Schippers hebben wij dit altijd op voorraad en bent op het juiste adres.In bepaalde gemeenten krijgt u subsidie op dakisolatie met een RC-waarde van minimaal 3.5.Hiermee is de isolatiedikte 80mm Pir. Voor bedrijven zijn er ook mogelijkheden tot subsidie in combinatie met witte dakbedekking.

Wanneer kunnen jullie langs komen?

We zijn zeer flexibel en kunnen meestal dezelfde dag nog bij u langs komen. Wanneer u in Friesland woont, komen we ook in het weekend en eventueel in de avond bij u langs.

Voor welke dakisolatie moet ik kiezen?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor dakisolatie. Ons advies is om te kiezen voor Pir-isolatie. Pir is een isoloatie-product met de hoogste isolatiewaarde. Met Pir-isolatie kunt met dunnere diktes meer rendement behalen op uw isolatie in tegenstelling tot EPS of te wel piepschuim. Het voordeel van Pir is dat dit materiaal minder brandgevaarlijk is. Wilt u helemaal ontbrandbare dakisolatie? Dan kunt u kiezen voor Rockwool isolatie. Zowel Pir, EPS als RockWool zijn geschikt voor loopdaken en zonnepanelen. Voor advies kunt u contact met ons opnemen.

Direct uw dak laten isoleren?

Neem contact op!
Is een dak met isolatie beloopbaar?
In de meeste gevallen is dakisolatie beloopbaar, dit is afhankelijk van de soort isolatie die gebruikt wordt. Neem contact met ons op voor advies.
Is een dak met isolatie geschikt voor zonnepanelen?
Dit is ook in de meeste gevallen mogelijk, dit is afhankelijk van de soort van de isolatie die gebruikt wordt. Neem contact met ons op voor advies.
Is dikkere isolatie beter dan dunnere isolatie?
Het is afhankelijk van het isolatieproduct of dikkere isolatie meer effect heeft. Pir is momenteel de beste keuze voor isolatie en heeft het hoogste rendement. Neem contact met ons op voor advies.