Zink- en koperwerk

Voor het vervangen van zinken dakgoten bent u bij Schippers ook aan het juiste adres. Daarnaast doen wij ook het bekleden van dakkapellen en gevels met zink, ook maken wij zinken regenpijpen voor een fraai of sierlijke uitstraling.

Wanneer kunnen jullie langs komen?

We zijn zeer flexibel en kunnen meestal dezelfde dag nog bij u langs komen. Wanneer u in Friesland woont, komen we ook in het weekend en eventueel in de avond bij u langs.

Mijn goot lekt, wat nu?

Soms kan een goot gerepareerd worden en soms dient deze vervangen te worden. Vervanging is met name nodig bij oude goten die ouder zijn dan 20 jaar. Neem direct contact met ons op! Wij komen dan z.s.m. naar u toe zodat we uw lekkage direct kunnen oplossen voordat er nog meer schade wordt veroorzaakt.

Meer informatie?

Neem contact op!
Kan mijn lekkende goot gerepareerd worden?
Dit hangt af van de ouderdom en op hoeveel plekken de goot lek is. Als de zinken goot te oud of op te veel plekken lekt, dan is ons advies deze geheel te vervangen.
Het houtwerk is aangetast door lekkage, vervangen jullie dit ook?
Ja, timmerwerkzaamheden aan houtwerk dat is gaan rotten door lekkage doen wij ook.
Moet ik thuis zijn voor een reparatie of vervanging van mijn goot?
Nee, dit is niet nodig. Toegang tot stroom is voldoende voor het uitvoeren van de werkzaamheden aan uw goot.
Voeren jullie de oude goot af?
Ja, wij voeren de oude goot voor u af, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Verder zorgen wij ook voor het overige bouwafval.
Moet ik mijn goot onderhouden?
Ja, ons advies is om de goot 2 keer per jaar schoon en bladbrij te maken. Dit kunnen wij ook voor u uitvoeren, neem hiervoor contact met ons op.
Hebben jullie ook voorbeelden van zinkwerk / dakgoten?
Zeker, bekijk de afbeelding bovenaan de pagina voor een impressie van ons zinkwerk en dakgoten.